Magazin > Bizarno
14 ogledov

Najbolj neumno zamaskirani roparji

Prelepljen obraz še ne pomeni, da vas ne bodo prepoznali. Žurnal24 main
Kapa, temna očala in klobuk niso več dovolj dobra krinka, zato se nekateri roparji odločijo za bolj (ali manj) domiselno zamaskiranje.

Pred kratkim je neki moški oropal trgovino v Nebraski, "skrit" za 12 pločevinkami piva, ki pa ga, verjeli ali ne, niso dovolj zavarovale pred identificiranjem. A to ni edini nenavaden način zamaskiranja.

Miroslaw Dabrowski se je policiji poskušal izmuzniti zavit v preprogo. Moški se je tako "oblečen" postavil na balkon tetine hiše v Varšavi, a so ga policisti na njegovo presenečenje odkrili.

V New Hampshiru se je ropar odločil, da bo banko oropal preoblečen v drevo. Bančni uslužbenci so pred seboj zagledali moškega, ki je imel z lepilnim trakom po glavi in telesu prilepljene veje.

Ker so očitno kape šle iz mode, se je neka transseksualka odločila, da bo uporabila svoje spodnje hlačke. Poveznila si jih je na glavo in tako kar dvakrat uspešno oropala bencinsko črpalko, preden so jo za dve leti in pol poslali v zapor.

Več domišljije pa je pokazal ropar, ki se je na lov za denarjem podal kot zid. Da, zid. Obraz si je odel v mavec, a kaj hitro ugotovil, da njegova ideja le ni bila tako briljantna.

Močno samozavesten je bil tudi Kasey G. Kazee, ki je menil, da ga nihče ne bo prepoznal, če si bo glavo zavil v lepilni trak. Verjeli ali ne, ujeli so ga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.