Magazin > Bizarno
23823 ogledov

Najstnica želela prodati nedolžnost za iPhone. To se je zgodilo!

Kitajska najstnica YouTube
Najstnica je bila šokirana, ko so jo ji moški v sobi grozili s skupinskim posilstvom. Nato pa ...

Mlada Kitajka je na forumu objavila ponudbo, v kateri je za 20 tisoč juanov (cca 2500 evrov) prodajala svojo nedolžnost. 

V hotelsko sobo je prišla četverica moških, obkrožila dekle, ji zagrozila s skupinskim posilstvom, nato se je pojavila znana blogerica iz Pekinga Nana in moške prosila, naj jo pustijo pri miru. 

Lekcija dekletu

Celotno akcijo je organizirala Nana, da bi dekle naučila "lekcije", potem ko je njeno objavo opazila na internetu. 

Pretvarjala se je, da je zastopnica bogatega klienta ter dekle poklicala na razgovor. Posnela je, kako je želela najstnica svojo nedolžnost prodati za iPhone 8 Plus, saj ga "imajo že vsi njeni prijatelji", sama pa nima dovolj denarja. 

Nana je želela najstnico od svoje namere odvrniti že na razgovoru, a pri tem ni bila uspešna, zato je organizirala drugačno akcijo. 

Prestrašila jo je

Dogovorila se je s skupino moških, da bodo uprizorili "skupinsko posilstvo". Na posnetku je razvidno, kako iz kopalnice pride skupina moških, da bi se "malo pozabavala". 

Dekle so vrgli na posteljo ter ji zagrozili, da jo bodo skupinsko posilili, a tedaj je v sobo vstopila Nana: "Se sedaj bojiš? Ne izplača se prodajati za telefon!".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Joze Gal 07:48 20.oktober 2017.

    ..obnovljeno,ali pa i - nedolžnost...kitajci vse nardijo....

  • mph 09:53 19.oktober 2017.

    Me zanima kaj bi ponujala za naslednji model iPhonea. :-)