Magazin > Bizarno
59 ogledov

Najtežja na svetu hujša z maratonskim seksom

Bizarno Youtube
Pauline Potter, ki se je z 292 kilogrami v Guinnessovo knjigo rekordov vpisala kot najdebelejša ženska na svetu, kilograme topi s pomočjo maratonskega seksa.

Pauline Potter, ki je lani z 292 kilogrami postala najtežja ženska na svetu, se je odločila, da bo shujšala na prav poseben način, z maratonskim seksom. Njen šport številka ena so tako postale erotične dogodivščine, njen "rekvizit" pa bivši mož Alex. Nekdanja zakonca seksata kar sedemkrat na dan in Pauline je v kratkem času izgubila že 44 kilogramov. "Čeprav v postelji ne morem biti ne vem kako poskočna, med seksom pokurim 500 kalorij. To je sijajna telovadba in upam, da bom z Alexovo pomočjo shujšala na 240 kilogramov," je o svoji vroči in očitno učinkoviti rekreaciji povedala Pauline.

Ker pa njen bivši tehta le 63 kilogramov, je tovrstna rekreacija kar malce tvegana, vendar Alex pravi, da imata položaje dobro naštudirane: "Čeprav le ena Paulinina noga tehta več kot jaz, sva odkrila položaje, v katerih uživava oba. Malo sva sicer v nevarnosti, saj obstaja velika možnost, da zrušiva posteljo in se pri tem poškodujeva."

 

Komentarjev 1