Magazin > Bizarno
30 ogledov

Največje prsi na svetu

Sheyla je poročena in ima otroka. Žurnal24 main
Ameriški model Sheyla Hershey ima največje prsi na svetu. Ker je v ZDA niso hoteli več operirati, se je odpravila v Brazilijo.
Sheyla Hershey iz Houstona v Teksasu je lastnica največjih prsi na svetu. Prestala je devet plastičnih operacij na oprsju, sicer pa skupno 18. Pripravljena je bila narediti karkoli, da bi dosegla resnično veličino oprsja. Zdravniki so jo opozarjali, da bi njene prsi lahko eksplodirale, v ZDA so kar devetkrat zavrnili njeno željo po povečanju prsi. Zaradi silovite želje po enormnem oprsju je celo zapustila fanta, ki jo je prosil, naj preneha. "Zelo sem ga ljubila, a morala sem slediti svojim sanjam," je bila odločna Sheyla.

Ker so jo v ZDA zavračali, se je napotila v Brazilijo, kjer so njenim željam ustregli. "Veliko se mi zdi lepo. Mislim, da se nimam česa bati," je prepričana Sheyla. Verjetno se bo kmalu pojavila tudi v Guinnessovi knjigi rekordov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.