Magazin > Bizarno
9388 ogledov

Največje prsi na svetu ji uničujejo življenje, a se jih ne želi znebiti

Lorena Fabiana Colotta,
1/6
Profimedia
"Imam največje dojke na svetu, a bolečina zaradi teže je kot nož, ki me reže v hrbet," pravi manekenka z velikostjo košarice TTT.

Lorena Fabiana Colotta, znana tudi kot Sabrina Sabrok, zaradi svoje bujne postave in videza redno krasi naslovnice moških revij. Za svoj videz se lahko zahvali tudi plastičnim operacijam, s katerimi je dobesedno obsedena. Prvič je šla pod nož pri 25 letih in si povečala prsi. Od takrat je imela 15 operacij samo na prsih, ki so do danes stale več kot 100.000 ameriških dolajev, pri čemer naj bi vsaka dojka tehtala skoraj 7 kilogramov. Nedavno pa so kirurgi 52-letnici zaradi hudih bolečin v hrbtu svetovali, naj odstrani njej ljube, a zajetne vsadke. Kljub neznosnim bolečinam, pravi, da se bo težko navadila življenja brez ogromnih prsi. 

Trenutno dela vse, da bi izboljšala svoje zdravstveno stanje, a žal ne pomaga nič. "To vpliva tudi na psihično počutje, ker verjamem, da je imela moja celotna kariera koristi zaradi vsadkov, zato jih resnično cenim. To, da jih zmanjšam, bo zadnja možnost," je povedala. A če ne bo šlo drugače in se bodo bolečine le še stopnjevale, jih bo primorana zmanjšati na košarico C, kar bo za večkratno Playboyevo dekle zagotovo velika sprememba. Vendar je vseeno zdravje tisto, ki bi moralo biti na prvem mestu. 

Komentarjev 9
  • miha3 06:54 02.oktober 2023.

    Haha, kako ogabno. Komu je to všeč? To moreš bit res ekstremen debil. 🤣😜🤠

  • Ender3 14:30 01.oktober 2023.

    Tega se lahko hitro rešiš. Malo debelejšo iglo in silikonskemu vložku pustiš prosto pot. Nevarnost je samo, da posledično tega ni preveč v krvnem obtoku..Sicer bajbaj z joški ali brez..

  • Lion0077 14:02 01.oktober 2023.

    Namesto možganov pa ima v glavi ogljikov monoksid....