Magazin > Bizarno
27 ogledov

Najvišji dveletnik na svetu

Karanov oče je visok 194 centimetrov, mati pa 218 centimetrov. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Karan Singh iz Indije pri svojih dveh letih v višino meri kar 135 centimetrov in je najverjetneje najvišji dveletnik na svetu.

„Mali“ Karan je enkrat višji od svojih sovrstnikov, tehta pa kar 44 kilogramov. Njegova mati, ki je sicer najvišja Azijka in je visoka 218 centimetrov meni, da se je rast njenega sina šele dobro začela. Svetlana Singh upa, da bo njen sin nekoč višji od nje, kar je sicer zelo verjetno, saj je malček že tako visok kot 10-letniki iz njegove ulice. Tudi dečkov oče je precej visok, toda v primerjavi s svojo ženo meri le skromnih 194 centimetrov.

Dveletni Karan je bil že ob rojstvu velik, po prihodu iz porodnišnice pa so morali opremo in oblačila za dojenčka zamenjati, saj mu je bilo vse premajhno. Družina za hrano zapravi trikrat več kot njihovi sosedje, Karanova starša pa pravita, da bi njun sin jedel ves čas, če bi mu to dovolila. Dodajata še, da nameravata imeti več otrok in upata, da bo njihova družina enkrat razglašena za najvišjo na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.