Magazin > Bizarno
16 ogledov

Namesto hrenovke ponudil penis

Bizarno Instagram
Če v službi počnete nedopustne neumnosti, jih raje ne objavljajte na Instagramu, Twitterju ali Facebooku …

Zaposlena v restavraciji s hitro prehrano Subway so odpustili zaradi opolzkih fotografij, ki sta jih v službenem času objavila na Instagramu. "Moje ime je Ian Jett in danes bom vaš umetnik pripravljanja sendvičev," je zapisal zaposleni v restavraciji omenjene verige v ameriški zvezni državi Ohio in zraven pripel fotografijo štručke za sendvič, na katero je položil svoj penis. Ga je želel postreči namesto hrenovke? Vsekakor nespametna poteza, da je povrhu vsega to objavil na družabnem omrežju in bil zaradi tega seveda odpuščen, čeprav je kasneje trdil, da je to storil doma in ne na delovnem mestu.

Ian pa ni bil edini, ki se je v službi zabaval na povsem neprimeren način, na družabnem omrežju je svojo fotografijo objavil tudi Cameron Boggs in pod njo zapisal: "Danes sem v službi zamrznil svoj urin." Predstavnik verige restavracij Subway se je na incidenta že odzval in zatrdil, da sta to izolirana primera in vsekakor ne reprezentativna uslužbenca njihovih restavracij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.