Magazin > Bizarno
25 ogledov

Napadla taksista, ker je zavrnil seks

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Neka Avstralka je po tem, ko jo je taksist pripeljal na cilj, od njega zahtevala še eno uslugo. Vozniku je ponudila seks, a ker jo je ta zavrnil, ga je začela zmerjati, od jeze pa je celo razbila okno.

Mladi taksist je pojasnil, da je žensko zavrnil, ker ni hotel prevarati svoje zaročenke, a stranka njegovega odziva ni sprejela zlahka. "Ko bi vsaj videli, kako je bila prizadeta," je pojasnil in dodal, da je bila ženska precej okrogle postave.

 

Po zavrnitvi ga je prosila za cigareto, a ji je odvrnil, da je nima, in jo prosil, naj zapusti vozilo. V tem trenutku pa je ženska podivjala in izstopila iz avtomobila. "Začela se je dreti in preklinjati, večkrat je tudi brcnila v avto. Na tleh je našla steklenico in jo vrgla v taksi ter razbila okno," je še povedal taksist, ki ga na srečo ni poškodovala.

 

Po incidentu je prišla policija in žensko aretirala, zdaj pa jo čaka še zagovor pred sodnikom. Obtožena je uničevanja tuje lastnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.