Magazin > Bizarno
6 ogledov

Nekoč najdebelejši Zemljan bi se rad poročil

Manuel in Claudia sta se na njegov 43. rojstni dan sladkala. A samo s pito v lah Žurnal24 main
Mehičan Manuel Uribe, ki je bil nekoč najtežji Zemljan, upa, da se bo kmalu poročil s svojo punco, s katero sta skupaj že dve leti.

Uribe, ki je imel, ko je bil najtežji, skoraj šeststo kilogramov, že nekaj časa precej uspešno hujša, pri tem pa ima veliko zaslug tudi njegovo dekle, štiri leta mlajša frizerka Claudia Solis. Uribe, ki je 11. junija praznoval 43. rojstni dan, je povedal: "Zaljubljena sva in moja letošnja rojstnodnevna želja je, da bi lahko stal na nogah, ko se bova poročila." Njegov zadnji poskus, da bi zapustil hišo, se ni končal najbolje – ko je marca hotel na 38. rojstni dan svoje punce, se je tovornjaček, s katerim so ga peljali, zataknil v nekem podvozu.

O svojem ljubezenskem razmerju je zaljubljeni Meme, kot ga kličejo, na rojstni dan povedal: "Midva sva par. Seksava in pred očmi Boga sva že poročena." Njegova zaročenka pa je dodala: "Vsak dan ga kopam in res se dobro razumeva. Včasih ljudje govorijo, da je to umetno razmerje, ampak to, kar imava, je resnično."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.