Magazin > Bizarno
1794 ogledov

Nesreče: Na pomoč poklicali zdravilko, ki se pogovarja s škrati

nesreča, nemčija Epa
Melanie Rüter želi avtocestni odsek A2 rešiti smrtonosnega uroka.

Postavili so lesene križe, elektronske table s svarili, policijske patrulje, a pomagalo ni nič. Avtocesta A2 v Nemčiji še vedno velja za prekleto. Lani se je na njej zgodilo več kot 3500 nesreč, 11 ljudi je umrlo.

Zdravilka Melanie Rüter, ki trdi, da ima nadnaravne sposobnosti, je poklicala tamkajšnje oblasti in jim ponudila svojo pomoč - brezplačno. Pravi, da se lahko pogovarja z "energijami narave“, kot so škrati, zato je bila prepričana, da lahko reši težave na tem odseku avtoceste.

V družbi prijateljice so Melanie odpeljali na pet najbolj problematičnih točk ceste, da bi jih očistila negativnih energij. "Začutili sva zelo žalostne energije razburjenih bitij narave. Govorila sem z njimi in se jim opravičila, ker smo posegli v njihov življenjski prostor. Sprejeli so opravičilo in obljubili, da se bodo umaknili,“ je po seansi povedala 48-letnica, ki trdi, da na energetsko očiščenih delih ni prišlo do novih nesreč. Do smrtnih sicer res ne, se je pa od takrat zgodilo že nekaj resnih nezgod.

Kot zanimivost Bild še navaja, da na Islandiji tovrstne zdravilce za nasvet vprašajo pred vsako novo gradnjo ceste, saj več kot 60 odstokov Islandcev verjame v obstoj škratov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.