Magazin > Bizarno
7169 ogledov

Neverjetno: Bi vi svojemu partnerju lahko oprostili takšno dejanje?

Leigh Ford Facebook
Ni veliko žensk, ki bi mu takšno neslano šalo oprostilo.

Leigh Ford iz angleškega Blackpoola je, da bi lahko šel popivat s svojimi prijatelji, zaigral lastno ugrabitev. Svojemu nosečemu dekletu je v telefonskem pogovoru povedal, da mu bodo ugrabitelji zlomili obe nogi, mu odrezali genitalije in ga polili z vročo vodo, če jim takoj ne nakaže 80 funtov.

"Najprej sem mislila, da se šali, a slišati je bilo, kot da je zelo prestrašen. Klic je prekinil, nato pa je poklical nazaj in slišala sem, kako so se v ozadju drli neki moški in grozili, da mu bodo polomili noge in ga polili z vročo vodo. Bila sem v paniki,“ je povedala Zoe, ki je zahtevano vsoto takoj nakazala in obvestila policija. Ta je nemudoma sprožila iskalno akcijo, ki je stala 30 tisoč funtov. Pri iskanju je sodeloval tudi helikopter, obvestili pa so tudi izkušenega pogajalca.

Ford se je domov vrnil naslednji dan. Policija ga je aretirala, saj so našli dokaze, da je svojo ugrabitev zaigral. Cestna kamera je 45-letnega Leigha namreč ujela med zapuščanjem trgovine, kjer je skupaj s prijatelji kupil alkohol.

"Naslednji dan sem prišla na sodišče, kjer sem slišala resnico. Ne morem verjeti, da je to naredil. Zapravljal je čas policije, jaz pa sem zaradi njega preživljala pekel,“ je povedala Zoe, ki je partnerju šalo oprostila. "Najbolj neumno pri vsem tem pa je, da je bil to njegov denar, ki bi ga lahko zapravil, kot bi želel. Kakšen nesmisel,“ je še dodala.

Ford, ki trdi, da so ga v to neumno dejanje prepričali prijatelji, je moral za 16 tednov za zapahe.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.