Magazin > Bizarno
18563 ogledov

Nevestina mama spala z njenim bodočim možem dva dni pred poroko

nevesta obleka Profimedias
Ali je kaj takega sploh mogoče ...

Uporabnica foruma Reddit je nedavno delila tragično zgodbo, ko je dve leti po poroki odkrila, da je dva dni pred poroko njen takrat še bodoči mož spal z njeno mamo. Razkrila je, da je njen mož vinjen prišel s fantovščine in končal v postelji z njeno mamo, ki je spala v njunem domu, saj je pomagala pri pripravah na poroko. 

Na Redditu je zapisala: “Ist noč sem imela dekliščino. Domov sem prišla ob treh zjutraj in videla, da ga ni v najini postelji. Mislila sem, da je po fantovščini ostal pri prijatelju. V resnici pa je spal z mojo mamo v sosednji sobi. Naslednje jutro je prišel v najino sobo in mi lagal, da je pravkar prišel domov.” Nadaljevala je: “Najhujše je to, da sva imela na dan poroke spolni odnos, nekaj ur po tem, ko je bil z mojo mamo. To sem izvedela zdaj, ko sva dve leti poročena.”

Uboga ženska je povedala tudi, da se je njena mama sicer že v preteklosti spogledovala z njenimi fanti, a da ji je sedanji mož zagotovil, da med njima nikoli ne bo nič. Prav tako sta se na družinskih srečanjih kar dve leti pretvarjala, da se med njima ni zgodilo nič. Obupana uporabnica foruma se je odločila, da se loči in da prekine stike s svojo mamo, saj sta jo izdali dve najpomembnejši osebi v njenem življenju. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
 • Pierre 18:54 05.maj 2024.

  Sila kola lomi.... mama je bla potrebna.

 • Avatar Suli
  Suli 09:14 14.april 2024.

  Glede na nemoralne komentarje (vsak ima drug pogled na moralo). Kako bi pa reagirali, če bi vaša žena imela spolni odnos pred poroko z vašim očetom? 🤔

 • kapibara 18:04 13.april 2024.

  Sam brez panike.. nekje je spal.. drugje je pa imel spolni odnos..