Magazin > Bizarno
48 ogledov

Nikoli več blond

Rada je imela svojo barvo las. (Slika je simbolna.) Žurnal24 main
Barve za lase se včasih ne izperejo povsem. Posledice so lahko travmatične, posebno ko za vedno izgubite naravno plavo barvo.

V ponedeljek je višje sodišče opustilo primer Charlotte Feeney iz leta 2005, saj nikoli ni dokazala svojih obtožb proti podjetju L'Oreal. Podjetje je tožila, ker naj bi bila v embalaži barve za lase napačna barva. Zato se je namesto s plavo pobarvala z rjavo.

Charlotte Feeney trdi, da naj bi ji kozmetično podjetje L'Oreal uničilo družabno življenje. Svoje naravno plave lase si je pobarvala z njihovo barvo. Ta naj bi se po določenem času izprala, vendar se to ni zgodilo, zato se je odločila za tožbo.

Feeneyjeva pravi, da nikoli več ne bo imela svoje naravne barve las. Zaradi tega spoznanja je doživljala travme in je potrebovala antidepresive. Dolgo je trpela zaradi glavobolov in občutka tesnobe. Zdaj pogreša pozornost, ki je je bila deležna kot plavolaska. Da bi se bolje počutila, si večkrat nadene pokrivalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.