Magazin > Bizarno
59 ogledov

Njegovi testisi tehtajo 45 kilogramov

testisi youtube.com
Moški s 45-kilogramski testisi je zavrnil operacijo, saj se ne želi ločiti od ogromnega organa, s katerim je zaslovel.

Wesley Warren Jr. iz Las Vegasa ima redko bolezen, zaradi katere so se njegovi testisi močno povečali. Tehtali naj bi neverjetnih 45 kilogramov.

Operacija, ki bi ga odrešila vseh težav, stane milijon dolarjev, ki jih Warren nima. Neki kirurg mu je zato v zameno za pravice za njegovo zgodbo ponudil kritje vseh stroškov, kar pa je Warren zavrnil. Na ponudbo drugega zdravnika pa se še ni odzval. Neznansko namreč uživa v slavi, ki je je v zadnjem času deležen. Med drugim je nastopil v šovu Howarda Sterna, produkcijska hiša Firecracker Films pa je z njim že podpisala pogodbo za snemanje dokumentarca.

Tiste, ki so oktobra prebrali njegov intervju v časniku  Las Vegas Review Journal, je njegova odločitev verjetno presenetila. Warren je takrat namreč natančno opisal bolečino in ponižanje, ki ju občuti vsak dan. Med drugim naj bi zapadel v depresijo, tudi zato, ker ne more normalno urinirati. "Ne želim biti čudak," je takrat izjavil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.