Magazin > Bizarno
18615 ogledov

Njeni prsni vsadki so eksplodirali, taka je danes

mary magdalene Instagram
Sporočila, da je še živa.

Mary Magdalene iz Toronta je za lepotne posege zapravila 300 tisoč dolarjev. Med drugim si je privoščila tri brazilske dvige zadnjice, pet posegov na dojkah, več liposukcij in polnila.

Leta 2019 bi med posegom, pri katerem so ji maščobo iz drugih delov telesa vbrizgali v vagino, skoraj umrla. "Prestala sem dve transfuziji krvi. Zdravnik je rekel, da sem izgubila toliko krvi, da sem prebledela. Mislil je, da bom umrla," je takrat povedala. V začetku leta pa je bilo njeno življenje spet ogroženo, saj je njen prsni vsadek eksplodiral. Februarja je o tem obvestila svoje sledilce. Povedala jim je, da se bo vrnila k svoji naravni lepoti. "Vrnila se bom v naravno stanje, in to ne le moje prsi, ampak tudi drugi deli mojega telesa." 

Nekaj tednov pozneje je objavila spodnjo fotografijo in sporočila, da je še živa. Okrevanje je bilo dolgotrajno, saj so poleg zmanjšanja prsi opravili tudi liposukcijo - med drugim tudi vagine. Nato je prišlo do okužbe, od katere si je medtem že opomogla. Pravi, da je sedaj, ko so ji odstranili oba vsadka, za kar 10 kilogramov lažja. 

 

Komentarjev 10