Magazin > Bizarno
315 ogledov

Nostradamus napovedal konec sveta z Gangnam stylom?

Nostradamus Žurnal24 main
Sodeč po napovedih legendarnega astrologa Nostradamusu naj bi svetovni hit Gangnam style napovedoval konec sveta, ki se bo zgodil takrat, kot so napovedali Maji - 21. decembra letos.

"Z mirnim jutrom bo prispel konec sveta, ko bodo krogi na plesočem konju dosegli število devet," je v 16. stoletju napovedal Nostradamus.

Po spletu je začela krožiti teorija, da Nostradamusova napoved pomeni sledeče: Koreja je znana kot "dežela jutranjega miru", pevec Psy, ki se podpisuje pod Gangnam style, pa prihaja prav od tam. Njegov ples, ki je dobesedno okužil svet, je takoimenovani "jahaški ples", ali kot je povedal Psy, plešeš tako, kot bi jahal nevidnega konja. Število devetih krogov pa naj bi se nanašalo na število ogledov videa Gangnam style na Youtubu. Trenutno ima 858.674.261 milijonov ogledov, ko pa bo prišel do ene milijarde, bo imel devet ničel, oziroma po Nostradamusovo, devet krogov. Takrat bo konec sveta. To pa nas spet pripelje do Majev, ki konec napovedujejo za 21. december 2012, okrog tega datuma naj bi tudi Gangnam style dosegel milijardo. Verjamete?

Komentarjev 4
  • Maja Bizjak 17:56 13.december 2012.

    nič ne bo. Govorijo , da naj bi na planet Zemlja padel drugi planet. A če to kdoverjame je zabit.

  • wolfyy 00:38 02.december 2012.

    no mogoče so pa le zadel, da bo nečesa konec! SLOVENSKIH POLITIKOV!zanimivo da je poziv za vstajo naroda ravno na tisti dan!

  • BorutK 19:24 01.december 2012.

    Nostradamusove napovedi gredo do 3797, tko da, you're all morons.