Magazin > Bizarno
3264 ogledov

Obupne zaobljube: Nevesto pozivajo, naj se nemudoma loči

poroka Instagram
Ženin se niti malo ni potrudil.

Po spletu je zaokrožil posnetek poroke v ameriškem Kentuckyju. Posnel ga je poročni snemalec Samuel Foree, ki pravi, da gre za "najbolj zanimivo poroko", katere del je bil. Verjetno zaradi ženina, ki je globoko razočaral.

Nevesta Kaitlin se je pri sestavljanju zaobljub zelo potrudila. "Od trenutka, ko sva se v srednji šoli spoznala, naju povezuje posebna vez, ki je ni mogoče opisati. Od takrat si me zamotil, očaral in izzival na način, kot še nihče drug. Vedno sem mislila, da bom težko našla nekoga, ki bi me imel rad, saj sem bila raztreščena na milijon kosov. Kot bi poskušal sestaviti sestavljanko, ko ne veš, ali imaš vse prave koščke. Lahko rečem, da ne bi mogla biti bolj ponosna na to, kakšen človek, oče in partner si danes. In vedno znova sem se zaljubila vate," je dejala in dodala: "Pokazal si mi, da je lahko kakšen košček sestavljanke tudi na napačnem mestu, a se lahko kljub temu pojavi nekaj posebnega. In da ljubezen lahko obstaja tudi v najbolj nepopolnih, izgubljenih in zlomljenih ljudeh. Obljubim, da ti bom zvesta, te vedno podpirala, te jezila in izzivala, te klicala k odgovornosti in s tabo delila vse najlepše trenutke svojega življenja."

Ženin Cody v svoje zaobljube ni vložil niti minutke ... "Obljubim, da te bom ob vsaki priložnosti, ki jo bom dobil, udaril po riti," je izustil in z boki udaril naprej ter vzkliknil "boooh". "To je vse," je še dodal.

Matičar ga je spodbujal, naj še kaj pove. "Obljubim, da te bom ves čas jezil in da te ne bom ubogal," je nato še pristavil in priznal, da si ni nič zapisal. "S tem bom zaključil," so bile njegove zaključne besede.

Na TikToku, Instagramu in X se je nabralo ogromno ogorčenih komentarjev. "Se lahko še med poroko ločiš? Sprašujem za to gospo", "V bistvu je priznal: 'Z njo sem doslej ravnal le grdo, zakaj bi se moral zdaj bolj potruditi.' Takoj bi odkorakala", "Pa tudi če je njun humor takšen, zaobljube je treba jemati resno", je le nekaj komentarjev razočaranih uporabnikov spleta.

 

@ckentertainmentservices I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows ♬ original sound - Samuel Foree

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.