Magazin > Bizarno
65 ogledov

Oče 14 otrok še vedno devičnik

Trent Arsenault Youtube
Trent Arsenault v življenju še ni seksal, pa je biološki oče 14 otrok.

Trent Arsenault iz Kalifornije verjame, da je popoln profil za očeta, zato že nekaj let brezplačno daruje spermo parom, ki ne morejo zanositi. Med nastopom v oddaji Andersona Cooperja pa je razkril, da še nikoli v življenju ni seksal. "Vso svojo seksualno energijo vlagam v proizvodnjo sperme. To je moja edina spolna aktivnost. Ne seksam in verjetno bom do 40. leta devičnik," je povedal 36-letnik in dodal: "Vendar bom imel do takrat že 15 otrok ali več."

V oddaji je tudi spoznal svojo dveletno hčerko, ki jo vzgaja lezbični par. "Poskušam nadzorovati svoja čustva. Zelo sem vesel, da je zdrava in ima dom," je povedal ob srečanju.

Decembra lani se je sicer znašel pod drobnogledom ameriške agencije za hrano in zdravila, ki se boji, da bi lahko s svojim načinom darovanja sperme pripomogel k širjenju različnih bolezni, saj ne izvaja potrebnih previdnostnih ukrepov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.