Magazin > Bizarno
15272 ogledov

Ogorčen Slovenec: Noben moški si ne zasluži takega laganja

moški ženska kriza skrb strah Profimedias
Prepričan je, da bi se takšno zavajanje moralo končati.

"Noben moški si ne zasluži takega laganja. Zame je to tako, kot da bi šel jaz na zmenek s polno denarja v denarnici, ampak ne pravim, plastičnim," ja na forumu Med.over.net zapisal uporabnik z vzdevkom Feministka33. "Ženska pričakuje, da si realen, da imaš denar, ona ti pa nato pol prodaja tole v zameno." Prijavi je priložil fotografije žensk, na katerih je videti, kakšne so z in brez ličil. 

Kaj so mu odgovorili?

Na njegovo objavo se je odzvalo kar nekaj uporabnikov. Nekateri so mu pritrdili, našli pa so se tudi taki, ki stvari vidijo drugače.

"Čuden nabor si nalepil, nekatere ženske so grde tudi z makeup-om... Drugače pa - lep obraz ne rabi veliko. Torej - bolj je naflosana, bolj poskuša biti drugačna in biti nekaj, kar ni. Bejž od tega zgoraj."

"Sem pa predolg na svetu da bi v take verjela:) To je ista floskula kot pri ženskah, da jo najbolj zanima moška duša :))"

"Ne vem, kaj ti misliš, da bo pod makeupom, kakšna ženska? Saj lahko jo prosiš za sliko brez makeupa pred zmenkom, če ti je to tak problem. Saj te na teh slikah niso grde, samo drugačne so brez ličil. Ličenje je praktično umetnost. Najbrž razumeš zakaj. :)"

"Manj je več. Če se tega ženska drži, samo lepo poudari svojo naravno lepoto in to je lepo. Vse kar je še več in preveč, pa meni ni."

"Po eni strani hočete imet ultra lepotice, ki bodo trofeje, ko se boste bahali kolegom, češ kaki jebač sem, po drugi strani se pa pritožujete, če ženska nosi makeup. Odločite se, kaj hudiča sploh želite, žensko iz porničev al natur preprosto?!.. Če pa ženska nosi makeup, še ni umetna, dajte še to ločit, predno kritizirate. Umetna bo takrat, ko bo v faci nosila botoks, povečala ustnice itd."

"Z drugimi besedami. Keša nimam, hočem pa kvazi lepotico s fejsbuka :)) Če še nisi dojel s fejsbulom je tko kot s tisto kremo za gube, ki jo reklamirajo. Ne deluje."

"Feministka33 z jajci, v vsakem primeru si izneveril(a) svoj spol. Ti imaš z laganjem (sebi) veliko večje težave kakor ženske na slikah. Drugače pa tako: že dolgo nihče ne hodi naokrog kot jamski človek, tudi (večina) moških ne. Če ima ženska malo pudra in šminke na ustnicah, ne vidim nobenega problema v tem. Z nekaj klasičnega in nepretiranega make upa ženska kljub vsemu ne spremeni fiziognomije svojega obraza, telesa. Sploh pa ne do nerazpoznavnosti. Tudi moški se npr. brijejo ali si urejajo brado, ker so tako sebi (in upajo tudi drugim) lepši. Podobno kot čisti zobje ali lasje. Tudi tega nam v končni fazi ni treba – ne moškim ne ženskam, pa vseeno večina, ki da kaj nase, poskrbi, da so urejeni. Kje je meja, se pa vsak(a) sam(a) odloča. In najde sebi primerno/-ega.
Mimogrede, lišpanje ni stvar sodobne družbe, niti ni izključno stvar žensk (npr. gejše, Ludvik XIV ali rokerji v 70.-80.-ih ti bodo znali veliko povedati o tem)."

"Nobeno posploševanje, ampak dejstvo od kar se zemlja vrti. Če sedita za mizo dve lepi ženski. Ena v hlačnem kostimu in srajci brez dekoletja v ravnih petah, brez šminke in umetnih nohtov ter druga v minici v visokih petah, z umetnimi nohti in namazana, katero bo moški bolj gledal.? Dvakrat lahko ugibaš. Moški ne rabijo veliko, da so vizualno potešeni. Ženske smo veliko bolj izbirčne. Od nekdaj velja, da je kompliment, ki ti ga da ženska 10x bolj vreden kot kompliment, ki ga prejmeš od moškega. Pa ti zdaj razmisli zakaj je tako :)) Pa še ena stvar, ženska rabi veliko okusa za modo in make up, da bi ugodila drugi ženski, za moškega je dovolj čim krajši minič in umetni žnabli pobarvani v rdeče :)"

Razpravo lahko spremljate TUKAJ.

Že poznate norčije na kanalu Joonglaa?

Komentarjev 3
  • nothoco 05:33 17.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ticedi 02:44 17.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • tinfedisc 23:33 16.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks