Magazin > Bizarno
80 ogledov

Olimpijski spektakel skrival satanistični obred?

olimpijski ogenj Reuters
Nekdanji nogometaš David Icke trdi, da sta bili ceremoniji od odprtju in koncu olimpijskih iger v resnici "množični satanistični obred, preoblečen v praznovanje Velike Britanije in športa".

Nekdanji vratar je Otok prvič šokiral leta 1991, ko se je razglasil za sina boga Sonca in napovedal, da se bo svet končal leta 1997. Nekdanji komentator BBC-ja je na svoji spletni strani TheTruthIsNow.com zapisal, da je bil zvon, s katerim je pozvonil kolesar Bradley Wiggins, naravnan na frekvenco, ki bi ga lahko slišala satanistična skupina, ki na skrivaj vlada svetu. Icke poleg tega trdi, da je bilo tudi mesto, na katerem so zgradili stadion, strateško izbrano, in sicer na posebnem energijskem omrežju.

Icke ima številne privržence. To se kaže na prodaji knjig, ki jih je napisal. V njih med drugim trdi, da človeštvu vladajo bitja, ki so podobna dinozavrom in se prehranjujejo s človeško krvjo, da bi lahko obdržala človeško podobo.



Komentarjev 3
  • Lavdan 19:07 16.avgust 2012.

    Da niso morda iluminati tisti, ki naj bi vladali. Bojijo se, da ljudi ni več strah boga in so si izmislili nekaj novega.

  • Trsten 12:58 16.avgust 2012.

    Ste videli ameriške olimpijce z vojaškimi baretkami na glavi????????

  • Trsten 12:55 16.avgust 2012.

    Zanimivo je bilo videti, kako je Luka Špik prijel medaljo s palcem, sredincem in prstancem, kazalec in mezinec sta bila pa iztegnjena. To je skrivni znak reptilov, oz. aluminatov, ki vladajo.V to skupino gredo vse anglosaksonske kraljeve betice modre krvi.