Magazin > Bizarno
1 ogledov

Ostal brez rok in denarja

Ameriškim bankam so pomagale zlasti izboljšane razmere na finančnih in kapitalsk Žurnal24 main
Brezroki moški ni mogel dvigniti denarja v banki, saj ni prestal testa prstnega odtisa.

Moški brez rok je na lastni koži občutil, da njegovi banki manjka srce. Ko je namreč poskušal dvigniti denar, je namesto prstnega odtisa lahko ponudil le odtis svoje umetne proteze. Zaposleni so ga po njegovih besedah hitro odpravili.

"No, očitno nam ne moreš dati prstnega odtisa," so mu dejali in zavrnili vsako možnost dviga denarja njegove žene. Tudi ko je nesrečni Steve Valdez pokazal svoje in ženine osebne dokumente ter pooblastila, jih to ni prepričalo. Nadzornik v banki mu je pojasnil, da lahko denar dvigne le, če s sabo pripelje ženo ali pa ga odpre s pomočjo gesel vpričo bančnih uslužbencev. Ker njegove žene ni bilo v bližini, banki pa ni želel razkriti svojih gesel, je domov odkorakal brez denarja.

Kasneje so v Banki Amerike priznali, da bi se morali prilagoditi invalidom oziroma konkretnim okoliščinam, kjer ni možno izpolniti zahtevanega postopka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.