Magazin > Bizarno
15 ogledov

Osvojil zmenek s prostitutko, nato umrl

Johnny Orris Youtube
Starejši gospod, ki je preko radijskega šova Howarda Sterna osvojil zmenek z dvema prostitutkama, ki sta mu obljubili tudi seks, je umrl le nekaj trenutkov pred veselim podvigom.

Johnny Orris se je pri svojih 86-letih izjemno vesel večera, ko bi po več letih lahko spet seksal. Prek radijskega šova Howarda Sterna je namreč osvojil zmenek z dvema prostitutkama, a mu je smrt tik pred zdajci prekrižala načrte, poroča ameriška spletna stran TMZ. Johnny je umrl v bolnišnici po tem, ko se je začel daviti z zrezkom.
 
Orris se je v šovu Howarda Sterna pojavil oktobra, ko ga je njegov vnuk prijavil na tekmovanje "I Want To Get My Grandpa Laid", v katerem so ostarelim gospodom hoteli zagotoviti nekaj posteljne akcije, ki je niso bili deležni že leta. Orris je takrat povedal, da je pred desetletjem izgubil ženo, ter da od takrat ni seksal, a fantazira o prsatih Afroameričankah. Ko je zmagal, so mu obljubili zmenek z dvema prostitutkama, s katerima bi se moral sestati v Lake Tahoe. Ko je prispel tja, si je na slavnem ranču Bunny Ranch izbral dve dekleti, pred podvigom pa si je hotel privoščiti še dober zrezek, zato je odšel na večerjo z vnukom Edom, kar pa se je končalo tragično.

Njegov vnuk se je z bolečino ob izgubi dedka spopadel tako, da si je po njegovi smrti privoščil eno od prostitutk z omenjenga ranča, vendar nobene od tistih, ki si jih je zbral Johnny. Lastnik ranča je celo pustil Edu, da je za seks izkoristil dedkov kupon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.