Magazin > Bizarno
135 ogledov

Otrokom imena po risanih junakih

Izjemno priljubljena so imena Disneyjevih junakov, med njimi je tudi Aurora iz T Žurnal24 main
Ameriški otroci so letos dobivali imena po Disneyjevih junakih, hollywoodskih igralcih ter celo politikih in njihovih otrocih.

Letos so ameriški starši svoje otroke največkrat poimenovali po politikih, športnikih, starih hollywoodskih zvezdnikih in celo likih iz televizijskih serij. Med najpopularnejša imena letošnjega leta se uvršča ime Quinn, ki je sicer navijačica v seriji Glee. Ime Quinn je letos bolj priljubljeno od imena Gaga, ki so ga starši otrokom v preteklem letu dajali po popularni pevki.

Med popularna imena letošnjega leta se uvrščajo tudi Don, Betty in Roger, ki so sicer liki v seriji Mad Men. Pri izbiri imen za deklice so imele na starše velik vpliv političarka Sarah Palin in njene hčerke Bristol, Willow in Piper, starši pa ne pozabljajo niti na igralke zlate dobe Hollywooda, kot so Scarlett, Evelyn, Vivien in Greta.

Vse bolj pa so priljubljena tudi imena iz filmov o Harryju Potterju, sage Somrak, starši pa svoje otroke radi poimenujejo celo po svetovnih prestolnicah in Disneyjevih junakih. Med slednjimi sta najpopularnejši imeni Ariel (Mala morska deklica) in Aurora (Trnuljčica).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.