Magazin > Bizarno
265 ogledov

Pajek ga je ugriznil v penis

Med počitkom na plaži ga je nič hudega slutečega v penis ugriznil pajek vrste ka Žurnal24 main
Neki turist, ki se je na Novi Zelandiji udeležil golega kopanja, je po tem, ko je zaspal na plaži, pristal v bolnišnici. Med počitkom ga je namreč v penis pičil strupen pajek.

Dvaindvajsetletni Kanadčan se je na eni izmed novozelandskih plaž gol predajal soncu in morju. A "nagi" užitki so ga zaradi ugriza pajka spravili v bolnišnico za šestnajst dni, saj mu je grozilo vnetje srčne mišice.

 

Hudi zapleti

"Ko se je prebudil, je ugotovil, da je njegov penis močno otečen, opazil pa je tudi rdečo piko sredi uda," je pojasnil dr. Nigel Harrison, ki je oskrboval poškodovanega Kanadčana. "Kmalu je sledila vročina, glavobol in slabost."

 

Jutro po tem, ko so ga odpeljali v bolnišnico, so nastopile bolečine v prsih in drugi simptomi, ki so kazali na to, da ga je ugriznil pajek vrste katipo. Ta je na Novi Zelandiji zelo redek, njegov strup pa ponavadi primerjajo s črno vdovo.

 

Pacientu so vbrizgali protistrup in ga poslali v regionalno bolnišnico, kjer so se težave s srcem spet začele pojavljati. Odpeljali so ga v večjo bolnišnico, kjer je ostal do konca zdravljenja. Po šestnajstih dneh je končno ozdravel in je lahko odšel domov v rodno Kanado.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.