Magazin > Bizarno
33 ogledov

Papiga: Odtrgala ti bom glavo!

Žurnal24 main
Ljubka pisana papiga je bila videti idealna igrača za 11-mesečno hčerko. A Tina Banks ni vedela, da papiga ne pozna manir.

Ne le to. V papiginem besednem zakladu so se znašle same kletvice. Višek vsega pa je predstavljala papigina grožnja: "Odtrgala ti bom glavo."

"Šele ko sem prišla domov, sem ugotovila, da papiga govori. Mislila sem, da sem opravila zelo dober nakup za majhno ceno. Ko pa sem zaslišala, kaj prihaja iz njenega kljuna, nisem mogla verjeti svojim ušesom," je povedala Banksova.
Na igrači, ki jo odraslim prodajajo pod imenom Žaljiva papiga, ni bilo nobene opozorilne nalepke, prodajali pa so jo na oddelku otroških igrač. "Na svetu je že brez igrač, ki preklinjajo, dovolj tovrstnega izražanja. Starše želim opozoriti, naj te igrače za svoje otroke ne kupujejo ," svari Banksova.

Poslovni direktor podjetja je že poostril nadzor nad postavitvijo igrač v trgovinah. "Jasno je označeno, da izdelek ni primeren za otroke. Nobena od igrač, ki jih prodajamo, ni primerna za otroke, mlajše od treh let," poudarja Hussein Lalani. Inšpekcijo so napovedali tudi člani mestnega sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.