Magazin > Bizarno
49 ogledov

Penis stehtal v trgovini z živili

Lastnica trgovine ni prepričana, da je na tehtnici videla penis. (Foto: Shutters Žurnal24 main
Nekega moškega na Škotskem je zanimalo, kako težak je njegov penis, zato ga je stehtal kar v trgovini na tehtnici za sadje in zelenjavo.

Kupca, ki je svoj penis stehtal v trgovini na tehtnici za sadje in zelenjavo, so zaradi pomanjkanja dokazov oprostili obtožb, da je ogrožal javni red in mir.

Edini dokaz je bila lastnica trgovine Agnes Fagan, ki sicer ni vedela, ali je res videla penis ali kaj drugega. "Nekaj je držal na tehtnici. Nisem dobro videla. Videti je bilo kot penis," je dejala.

33-letni James Jones je bil tisto noč pijan in je hotel na vsak način izvedeti, koliko tehta njegov penis. S prijatelji so tako v trgovini stopili na stolček, odprli zadrge in svoja spolovila položili na tehntnico. Jones je obtožbe zanikal in priznal le, da je bil pijan in da moškega, ki je v trenutku tehtanja stal poleg njega, ne pozna.

Čeprav je bil incident posnet, sodišče ni moglo ugotoviti, ali je obtoženi res stehtal svoje spolovilo ali nemara le banano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.