Magazin > Bizarno
34 ogledov

Pes, ki rad jé mačke

Obraz osamljene mačke na rentgenski sliki (Foto: Metro) Žurnal24 main
Terierka rada žveči copate, škornje in kosti, a psička si je privoščila celo družino mačk.

Enoletna Snowy, ki tehta le 3,6 kilograma, ima rada okraske. Celo tako zelo, da katerega kar poje. Veterinar je bil nad rentgensko sliko njenega trebuha naravnost presenečen. V njem so namreč našli pet igračk v podobi mačke.

"Vsi smo bili šokirani. Že deset let sem veterinar, pa česa takšnega še nisem videl. Psi ponavadi pogoltnejo žogice za golf ali baterije, a Snowy premaga vse," je povedal Nigel Belgrove.

Terierka je svojo lastnico Samantho Reed močno prestrašila. Nenadoma je izgubila apetit, nekaj dni pa je samo bruhala. Sprva je Reedova mislila, da ji ni teknila pasja hrana, veterinar je tako predlagal, naj ji daje dietno hrano – riž in piščanca.

Stanje se še vedno ni izboljšalo. Šele rentgen je pokazal pravo sliko. V enourni operaciji so ji tujke iz želodca odstranili. Psička Snowy že okreva, imela pa je srečo, da ni utrpela trajnih poškodb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.