Magazin > Bizarno
35 ogledov

Pijan jezdil krokodila, zato ga je ugriznil

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Potem ko se je nek Avstralec pod vplivom alkohola odločil, da bo zajahal krokodila, ga je ta ugriznil v nogo, zaradi česar so morali "jezdeca" prepeljati v bolnišnico.

Neimenovani Avstralec se je pretekli vikend podal v lokalno gostilno, kjer se je napil, zato so ga vrgli na cesto. Ker ni vedel, kaj bi počel, je preplezal bodečo žico v krokodiljem parku in s pomočjo majhne svetilke kmalu našel krokodila z imenom Fatso ter ga zajahal.

 

A ker skoraj petmetrskemu krokodilu jezdenje ni bilo preveč všeč, se je začel vrteti in moškega kmalu vrgel s hrbta. Za nameček ga je ugriznil v desno nogo, nato pa ga je izpustil.

 

Hotel ga je le potrepljati

Pijani Avstralec je po divjem jezdenju hitro preplezal ograjo, kmalu zatem pa so ga našli mimoidoči in ga odpeljali v bolnišnico.

 

Narednik Roger Haynes, ki je skrbel za ta nenavaden primer je dejal, da je imel Avstralec veliko srečo. "Če te takšen krokodil dobi med zobe, te zlepa ne izpusti. Pravi čudež je, da je sploh preživel."

 

Moški, ki uspešno okreva, je v svoj zagovor povedal, da je želel krokodila le potrepljati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.