Magazin > Bizarno
676 ogledov

Pijane študentke povedale resnico o penisih

Pijane študentke Youtube/ zurnal24.si
Youtube zvezdnik Cody se je mudil na razvratnem oddihu Spring Break v Arizoni, ki si ga študentje po vsem svetu privoščijo pred začetkom napornega izpitnega obdobja. Pijanim študentkam je postavil vprašanje, ki zanima vse moške. Ali je velikost pomembna?

Študentke so v opitem stanju povedale marsikaj zabavnega, predvsem pa so bile vse odkrite, da velikost pač šteje. Večina deklet bi si med rjuhami želela partnerja, ki v hlačah nosi med 15 in 18 centimetrov dolgo orodje.

"Brez velikosti ni nagrade", "Ko greš enkrat s črnim, ni povratka", "Želim si, da bi moj bodoči mož imel 18 centimetrskega", "Nihče si v sebi ne želi majhnega k***", "Če ima majhnega, se izgovorim, da bi je slabo in se poberem", so bila stroga dekleta, ki pa so si vseeno dokaj enotna, da če imaš nekoga rad, velikost ni pomembna. Ta bolj šteje takrat, ko si zaželiš priložnostnega seksa. Prav tako manjko v hlačah oprostijo tehnično dobro podkovanim ljubimcem.  

Komentarjev 1
  • max 06:16 05.april 2016.

    Tudi za moške je velokost pomembna. Velikost pri ženski namreč. Ali se lepo prilega, ali pa dobi moški občutek, da je padel v postojnsko jamo. :)