Magazin > Bizarno
15160 ogledov

Pisateljica, priljubljena tudi v Sloveniji, voditeljici v obraz, da je "blesava"

Vedrana Rudan Tik Tok
Ne varčuje z besedami.

Hrvaška pisateljica Vedrana Rudan, ki je s knjigo Ko je ženska kurba/ Ko je moški peder zaslovela tudi v Sloveniji, po uspešnici so ustvarili predstavo Kurba, v kateri je glavno vlogo odigrala Violeta Tomič, velja za zelo neposredno.

Tako je bilo tudi v nedavnem televizijskem intervjuju, ko je bila do srbske voditeljice Marije Kilibarda precej ostra. Marija se je pisateljici izpovedala, da se jo je tema njene nove knjige zelo dotaknila, Vedrana pa jo je vprašala, kaj jo je zlomilo? "Na primer, ker si ženska pri 41-ih res želi otroka, pa ga nima, v knjigi pa je veš čas omenjano: Kaj ti bodo otroci." Pisateljica ji je na to odgovorila: "Vi ste stari 42. Po tem stavku vas imam za svetovnega bedaka. Kaj rabite otroke?"

"No, v vseh drugih pogledih sem nekako izpolnjena, od 25. leta pa imam fizično potrebo po nosečnosti," je bila iskrena voditeljica.

"Od 25. do danes niste uspeli najti žrebca, ki bi vas oplodil? Imate sebe, imate ljubimca, verjetno imate slabega šefa, šefico ... Kaj vam bo otrok? Vaša varuška bo verjetno stala več od vaše mizerne plače,“ ji je rekla pisateljica, na kar je voditeljica v smehu dejala: "Zato delamo."

"Če boste delali, zato da plačate varuško, potem ste resnično blesavi," je zaključila Vedrana Rudan. Njun bizaren pogovor si oglejte spodaj. 

@_maximilijan_ #fypシ #vedranarudan ♬ original sound - Максимилијан

Komentarjev 3
  • Avatar jate
    jate 00:08 20.maj 2022.

    hahaha točno je povedala....rodit otroka na stara leta,pol ti ga pa "bebisiterke" vzgajajo ,res si blesava haha

  • Pierre 16:13 19.maj 2022.

    Točno tako, tale voditeljica je res blesava... resnica boli!!!