Magazin > Bizarno
11 ogledov

Pisoar z Gaginim podpisom na dražbi

Lady Gaga, pisoar
1/2
Showstudio.com
Pevka Lady Gaga je nedavno za revijo Vogue posnela zanimive fotografije, na katerih je pozirala na pisoarju. Po koncu snemanja se je nanj podpisala, zdaj pa se ta pisoar prodaja za skoraj pol milijona dolarjev.

Gaga je nedavno posnela več fotografij za revijo Vogue, med drugim je sedela na pisoarju in se pretvarjala, da urinira. Na koncu snemanja pa je na njem dejansko pustila svoj pečat. Nanj je napisala: "Nisem jeb**i Duchamp, ampak obožujem lulanje s tabo." Pisoar, na katerega se je tudi podpisala, se zdaj prodaja za 480 tisoč dolarjev (približno 340 tisoč evrov).

Poleg pisoarja lahko kupite še ogrlico in obleko, ki ju je Lady Gaga nosila med fotografiranjem. Čeprav obleka ni tako zanimiva kot podpisani pisoar, pa je zagotovo zanimivo njeno ime: "Pobruhajte Lady Gaga." Kaj pravite, vredno nakupa? Če je odgovor da, obiščite spletno stran Showstudio.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.