Magazin > Bizarno
30 ogledov

Pivskega prijatelja lahko najamete

Družbo za popivanje lahko tudi najamete, če ste osamljeni. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Skupina Ukrajincev s poslovno žilico se je odločila, da bo začela v zameno za plačilo ponujati pivske prijatelje. Za potezo so se odločili prav v času praznikov, ko veliko ljudi išče družbo za popivanje.

Podjetje Kind Fairy v Ukrajini se je odločilo, da bo za 150 ukrajinskih grivenj (13,5 evra) ponudilo pivskega prijatelja, s katerim se stranka lahko pogovarja o tako rekoč vsem: politiki, umetnosti, ženskah ali se zgolj pritožuje nad življenjem.

V podjetju, ki sicer organizira poroke in rojstnodnevne zabave, so povedali, da je ponudba pivskih prijateljev postala najbolj priljubljena storitev, odkar so jo uvedli decembra lani. Vsi pivski prijatelji, ki jih ponujajo, so po besedah direktorice Julije Pejeve nadarjeni, igrajo kitaro, pojejo ali recitirajo poezijo.

Ponudba je po njenih besedah priljubljena tudi med ljudmi, ki ne želijo na psihološke terapije, vendar jim je pogovor s tujci v tolažbo. Dodala je, da podjetje ne spodbuja čezmernega pitja, prav tako pa ne ponuja zmenkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.