Magazin > Bizarno
4 ogledov

Pločevinka v anusu

Rentgenska slika je pokazala, da ima pacientka v anusu veliko pločevinko. Žurnal24 main
Zdravnikom še vedno ni jasno, kako se je to lahko zgodilo, a dejstvo je, da je 37-letnica v anusu imela veliko pločevinko laka za lase.

V mestu Arad na zahodu Romunije so sprejeli 37-letno Mirelo Gradinaru, ki je trpela hude bolečine. Pacientka je moledovala, naj jo zdravniki vendarle rešijo muk.

Ko jim je razkrila, da ima v anusu pločevinko laka za lase, se je medicinsko osebje začelo spraševati, kako je pločevinka prišla tja. Gradinarujeva dogodka ni želela komentirati. Molčala je tudi po uspešni operaciji, s katero so pločevinko odstranili.

Doktorica Mirandolina Prisca je pojasnila: "S pomočjo rentgenskih slik smo ugotovili, kje se pločevinka nahaja in izvedli operacijo. Pacientka se po posegu počuti dobro. Zelo ji je nerodno. Kakorkoli je pločevinka prišla tja, jo je moralo zelo boleti. Ne gre za majhen deodorant, temveč za veliko pločevinko laka za lase."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.