Magazin > Bizarno
15 ogledov

Podnajemnica, za katero ni vedel

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Lahko leto dni živite v tuji omari, ne da bi lastnik omare to izvedel? Vse kaže, da je to mogoče. Vsaj na Japonskem.

Neka japonska brezdomka se je pred letom dni naselila v hiši nekega moškega. Za svoje skrivališče si je izbrala kar zgornji del njegove omare. Njeno bivanje bi lahko bilo še daljše, če ne bi začele izginjati nenavadne količine hrane, zaradi česar je lastnik postal pozoren.
 
Sumničavi lastnik je vzel zadevo v svoje roke. V stanovanju je namestil kamere, ki so sliko prenesle na njegov mobilnik. Ena izmed njih je zaznala premikanje, zato je moški poklical policijo. Policisti so pričakovali, da bodo v stanovanju našli roparja, a nikjer niso našli sledi vloma.

"Pregledali smo vse možne kotičke," je dejal predstavnik policije. Policiste je presenečenje čakalo v omari. Oseminpetdesetletnica jim je zaupala, da se je v hišo vtihotapila pred letom dni, ko je lastnik pozabil zakleniti stanovanje. Iznajdljiva ženska naj bi se tuširala, občasno šla iz hiše in si v omari namestila manjšo vzmetnico. Policisti še vedno preiskujejo, kako ji je vse to uspelo, ne da bi lastnik opazil karkoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.