Magazin > Bizarno
16131 ogledov

Podzavest: Kaj ste na sliki najprej opazili?

V sodobnem delu avtorjev Kaplana in Sadocka piše, da je hipnoza danes sodobna te Žurnal24 main
Sprostite se in poglejte sliko. Katero podrobnost ste opazili najprej in kaj to pove o vas?

psihologija | Avtor:

Deklico
Tisti, ki so najprej opazili dekle, so bili blagoslovljeni z neverjetnim šarmom, ki se mu ni mogoče upreti. Te osebe ljubijo globoke in dolge pogovore. V ljubezni vidijo igro, v kateri zelo uživajo. Gre za skrivnostne ljudi. Na svet gledajo drugače.

Lobanjo
Če ste najprej ugledali lobanjo, to ne pomeni, da imate mračne misli ali da ste agresivni. Ravno nasprotno. Ste ljubeznivi in tolerantni. Hitro se učite in prilagajate novim situacijam. Zelo ste inteligentni in družabni.

Gozd
Vidite širšo sliko. Ste oseba, ki je strastna in sledi svojim sanjam. Imate odličen smisel za humor, ki privlači druge. Ste optimist, ki poskuša razveseljevati druge. Ko se vam porodi ideja, jo želite čim prej uresničiti. Zelo ste odgovorni.

Vse naenkrat
Ste res redek dragulj. Vaša sposobnost opazovanja je izredna, kar je lahko hkrati blagoslov in prekletstvo. Svet videti, kot je v resnici, kar ni vedno enostavno.

 

 

 

 

Komentarjev 3
  • banja 14:54 27.april 2018.

    Ko slučajno odprem takle članek in preberem nekaj besed (do konca sploh ne), se vprašam: "Hudiča, kaj sem vam pa storil?" Potem pridem do zaključka, da so bebci le novinarji in uredniki.

  • perhan63 20:27 02.april 2018.

    ker članek za prešernovo nagrado..brez dečka izza drevesa...

  • mph 15:55 02.april 2018.

    Jaz pa vidim nekje na sredini osameljenega otroka, verjetno dečka, ki blago sklonjen žalostno/zaskrbljeno kuka iza debla v smeri deklice. Kam me pa to uvrsti? ALi sem edini, ki ga vidi? :-) No, doma nas je še nekaj. Pa ne, ...prikaži več da ste spregledali bistveno? :-)