Magazin > Bizarno
63 ogledov

Pogrešani maček Kevin prepotoval ZDA

maček Profimedias
V Južna Karolina se je Charyl Walls sprijaznila, da svojega izgubljenega mačka ne bo več videla. Po dveh letih so ga našli na drugi strani Združenih držav Amerike.

Oranžni maček Kevin je v zadnjih dveh letih prepotoval celotne Združene države Amerike in s tem povzročil hude preglavice svoji lastnici Cheryl Walls, ki je mislila, da svojega kosmatinca ne bo nikoli več videla.

Pred kratkim je izvedela, da se njen ljubimček ni odločil le sprehoditi po bližnjih ulicah. Mačka Kevina so našli v Kaliforniji, kar pomeni, da je prepotoval cele Združene države.

Našel ga je voznik tovornjaka, ki dela pri selitvenem servisu. Kevina je našel v zadnjem delu vozila, ko ga je zaslišal mjavkati. Voznik je bil ob pogledu na mačka zelo začuden, saj niti ni vedel, koliko časa je Kevin z njim in kako je prišel v vozilo.

Najditelj je Kevina vzel in ga odnesel v najbližjo veterinarsko ambulanto, kjer so preverili, ali je maček čipiran. S pomočjo čipa so našli njegovo lastnico v Južni Karolini.

"Mislim, da ga je nekdo vzel s seboj na potovanje. Zdaj je obiskal več držav, kot jih bom jaz kdajkoli v svojem življenju,“ je povedala lastnica Cheryl.

S pomočjo organizacije, ki pomaga živalim v stiski Riverside Country Animal Service, je Kevin dobil enosmerno letalsko karto, s katero se bo vrnil v 3000 kilometrov oddaljen dom.

Komentarjev 1
  • s.i.k. 18:12 28.marec 2015.

    .frajer. ( eni v celem življenju ne najdejo it dlje od par sto m/km od zafiksiranja