Magazin > Bizarno
52 ogledov

Poguben in nevaren seks

170909_fetis Žurnal24 main
Odpoved srca ni edina povzročiteljica smrti med rjuhami. Neobičajne spolne igrice so številne ljudi pogubile.

Strasten seks je bil usoden za mnoge, mi pa navajamo le nekatere izmed najbolj bizarnih načinov smrti med rjuhami.

Bizarne igrice
29-letna Kirsten Taylor iz Pensilvanije je umrla med neobičajno spolno igrico z možem Tobyjem. Par je zelo rad eksperimentiral, toda ena izmed igric je bila za 29-letnico usodna. Toby je namreč v bradavice svoje žene zabodel električne žice in skozi njo spustil elektriko. Obsodili so ga za nenaklepni umor.

Seks na cesti

Neki par iz Namibije je seksal sredi ceste, ko ju je povozil kamion. Voznik slednjega je povedal, da ga moški in ženska, ki sta bila pod vplivom alkohola, nista ne videla ne slišala.

Seks maraton
30-letni Robert Ashitey iz Gane je med maratonskim seksom umoril svojo ljubico, 75-letno Suametero Denou. Ashitey je z divjim seksom prenehal šele, ko je v sobo vstopil neki moški. Srce nesrečne starke maratonskega seksa ni preneslo, 30-letnika pa bremenijo umora.

Padec s strehe

Brent Tyler in Chelsea Tumbleston iz Južne Karoline sta umrla, potem ko sta padla s 15 metrov visoke strehe. Njuni goli telesi je našel taksist, policija pa je oblačila odkrila na strehi nekega bara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.