Magazin > Bizarno
123 ogledov

Policija preiskuje seks v kabini

uniqlo
1/4
youtube.com
V kabini prodajalne Uniqlo v Pekingu si je neki mlad par dal duška.

Policija je že našla mlad parček, ki se je v prodajalni Uniqlo predajal strastem. Seks v kabini sta posnela in kot se za vsak pošten vroči domači porno posnetek spodobi, se je tudi ta znašel na spletu in povzročil veliko razburjenje. Poleg teh dveh strastnih ljubimcev naj bi policija prijela še tri osebe, ki naj bi bile odgovorne, da se je filmček tako hitro razširil po spletu.

Pojavile so se govorice, da parček sploh ni seksal, ampak da gre za marketinško potezo omenjene trgovine. Na posnetku se namreč nenadoma zasliši ženski glas, ki kupce obvesti, da v trgovini Uniqlo v Sanlitun v prvem nadstropju ni slačilnic, zato naj se podajo v drugo ali tretje nadstropje. Uniqlo je namigovanja že demantiral.

Je pa vroči video po poročanju medijev zelo veliko naredil za prepoznavnost trgovine, saj naj bi ta postala prava turistična atrakcija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.