Magazin > Bizarno
3 ogledov

Policist nima kaj iskati v bordelu!

Ne le Pariz in Amsterdam, tudi Bruselj ima rdeče četrti. Kamor policisti ne smej Žurnal24 main
Eden od vodilnih bruseljskih policistov je svoje podrejene že pred časom opozoril, da sta pitje alkohola in obiskovanje bordelov med delovnim časom strogo prepovedana.

Opozorilo šefa policistov Erwina Renarda je ponatisnil eden od belgijskih časnikov. Renard je policiste opomnil, da obstajajo "določena etična pravila, ki so bila ignorirana, medtem ko je bil na bolniški". Napisal je: "Nekateri policisti mislijo, da je delovni čas namenjen pitju alkohola, športu, obiskovanju bordelov ali masažnih salonov in vzpostavljanju intimnih odnosov s stanovalkami v soseskah, kjer patruljirajo." Dodal je še, da takšnega obnašanja ne bodo več tolerirali, saj so "policisti spoštovani le, če dajejo dober zgled".

Renardovi možje sicer pazijo tisti del Bruslja, kjer je ena od najbolj razvpitih mestnih četrti rdečih luči. Tiskovni predstavnik bruseljske policije se je odzval s trditvijo, da se policisti sploh niso neprimerno obnašali, ampak so Renarda dosegle neresnične govorice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.