Magazin > Bizarno
37 ogledov

Policisti med racijo našli aligatorja v kopeli

aligator Shutterstock
Policisti so med nedavnim preiskovanjem hiše, v kateri so množično gojili travo, odkrili aligatorja, ki si je privoščil sproščujočo kopel v kopalnici.

Možje v modrem so se preiskovanja hiše v Angliji lotili zaradi gojenja marihuane, a so bili na koncu kljub temu zelo presenečeni. Sredi "tovarne marihuane", kot so poimenovali hišo, so našli 2,4 metra dolgega aligatorja, ki je policiste pozdravil v kopalnici, kjer si je privoščil kopel. A to ni bila edina smrtonosna žival, ki so jo našli v hiši. Odkrili so še štiri kobre in klopotačo.

Zaradi gojenja marihuane in posedovanja nevarnih živali so že aretirali 33-letnega moškega, a so ga proti varščini že izpustili. Inšpektor Dave Gordon je dejal, da so živali zasegli, saj so bližnjim stanovalcem predstavljale smrtno nevarnost. "Bili smo zaskrbljeni zaradi varnosti sosedov, zato smo se odločili posredovati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.