Magazin > Bizarno
117944 ogledov

Posnela jedi v restavraciji z Michelinovo zvezdico, ljudem se obrača želodec

michelin TikTok
Njeni sledilci niso bili navdušeni.

Vplivnica Rabia Humaira Raja je obiskala slovito restavracijo Alchemist v Kopenhagnu, ki se lahko pohvali z Michelinovo zvezdico. Jedi, ki jih je poskusila, so bile nenavadne ...

Med drugim so ji postregli s sorbetom iz jelenje in svinjske krvi, surovo meduzo, plesnijo, gaspačom na žlici, oblikovani po človeškem jeziku, in gelom iz ribjih oči.

@rabiahraja The hardest things to eat at 2 michelin star restaurant Alchemist. #restaurant #michelin #food #copenhagen ♬ Funny Song - Cavendish Music

Njenim sledilcem se ob opisu jedi niso pocedile sline. "Ne, hvala. Hrano imam doma", "Ta restavracija je zagotovo družbeni eksperiment, da vidimo, kaj vse bodo v usta dali bogati", "Prepričan sem, da želi ta restavracija odgnati goste, a se vračajo", "Če me bo nekdo povabil sem, pomeni, da me sovraži" in "Držim se McDonaldsa" se je glasilo le nekaj kritik na račun menija.

Za rezervacijo mize boste v tej restavraciji odšteli skoraj 500 funtov. Dober tek!

Komentarjev 2
  • Avatar karjola
    karjola 20:17 01.avgust 2022.

    jst bi ene vampe s polento

  • munja 16:04 01.avgust 2022.

    Naj kar imajo vse našteto. Domači vrt in njiva, jajca, mleko, piščanci in pujski z bližnje kmetije, to je še vedno najbolj zanesljivo.