Magazin > Bizarno
9 ogledov

Postal je fant in se zaljubil v dekle, ki je bila moški

Bizarno Youtube
Katie in Arin sta celo mladost premišljevala o svoji seksualnosti in se spoznala med čakanjem na spremembo spola. Danes sta neločljiva.

Simpatična američana Katie Hill (18) in njen fant Arin Andrews (16) izgledata kot vsak drug mlad par, le, da sta se oba rodila nasprotnega spola. Katie je petnajst let živela kot Luke, Arin pa se je rodil kot Esmerald in se pred spremembo spola ukvarjal z baletom in lepotnimi tekmovanji.

Katie (nekoč Luke) se je že od majhnega počutila kot dekle ujeto v moškem telesu, Arin (nekoč Esmerald) pa kot moški ujet v žensko telo, piše britanski The Sun. Spoznala sta se med čakanjem na operacijo o spremembi spola in se zaljubila na prvi pogled.

"Z Arinom sva ustvarjena drug za drugega, saj imava enake težave in sva odrasla s podobnimi dilemami. Sva čisto prava fant in dekle, čeprav sva se rodila nasprotnih spolov," je povedala Katie in dodala, da sta bila kot otroka deležna številnih zbadanj s strani vrstnikov, spremembo spola pa so težko sprejeli tudi njuni starši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.