Magazin > Bizarno
62 ogledov

Poštarja prestrašil medved

medved
1/2
twitter @IamFane
Delo poštarjev je težko. Včasih jim dostavo pošte onemogočijo nepričakovani gostje na dvoriščih.

Medtem ko imajo običajno poštarji največ dela z lajajočimi štirinožci, pa njihovi kanadski kolegi naletijo na bolj nevarne živali. Kanadčan Matthew Fane je na svojem twitter profilu objavil listek, ki ga je dobil na pošti. Na njem je pisalo, da mu paketa niso dostavili, ker je bil pred njegovo hišo medved.

Kanadska pošta mu je zagotovila, da bo zadevo preiskala, a sam za to ni videl potrebe, saj se medvedi pogosto znajdejo na njegovem pragu. Kot dokaz, da je bil medved res pred njegovo hišo, je objavil tudi fotografijo poštnega uslužbenca, ki to potrjuje. 

"Iznajdljivi" dostavljalci

Manj razumevanja za neizvedeno dostavo je imel nek drug moški, ki je na twitterju objavil fotografijo svojega paketa. Slednji je namreč neznano kako pristal na strehi. Dva uporabnika dostavnih storitev sta svoja paketa prejela na "varni lokaciji“. Prvi pod vedrom sredi dvorišča, drugi pa v košu za shranjevanje bioloških odpadkov. 

Nekega poštarja so med dostavo zmotili piščanci, ki so zbežali skozi ograjo. Raje kot da bi dostavil paket, je stranki napisal obvestilo, kam in kdaj so piščanci zbežali. Najdejo pa se tudi taki, ki se jim z dostavo preprosto ne da ukvarjati. Na kamero so ujeli dostavljalca, ki je paket preprosto vrgel čez ograjo, nekega drugega pa ko je pakete vrgel v neko grapo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.