Magazin > Bizarno
239 ogledov

Povej mi, kaj vidiš, in povem ti, kakšen si

V sodobnem delu avtorjev Kaplana in Sadocka piše, da je hipnoza danes sodobna te Žurnal24 main
Kaj vidite na sliki iz leta 1892?

Slika All is Vanity velja za eno najboljših optičnih iluzij vseh časov. Leta 1892 jo je narisal Charles Allan Gilbert, ko je imel 18 let.

Na njen sta dva prizora. Katerega ste najprej zagledali?

Charles Allan Gilbert  | Avtor: Charles Allan Gilbert Charles Allan Gilbert


Ste videli lobanjo?

Prizor, ki ste ga videli v prvi sekundi, naj bi razkrival veliko o vašem značaju. Tisti, ki so videli lobanjo, naj bi bili strastni, močni in svobodnega duha. Čeprav je lobanja simbol smrti, to v tem primeru ne drži. Prikazuje namreč vašo neustrašno in modro plat. Ste rojeni vodja. Iz težke situacije se znate rešiti in se iz nje marsikaj naučiti.

Zavedate se, da bomo nekoč vsi umrli, zato cenite življenje in duhovni razvoj. Radi imate samoto, brezpredmetni pogovori vas dolgočasijo.

Ste najprej ugledali žensko pred ogledalom?

Ste romantična duša, ki je nagnjena k sanjarjenju. Včasih vam primanjkuje samozavesti in začnete se utapljati v pesimizmu. Radi analizirate vse okoli sebe. Ste zelo natančni in ljubite umetnost. V vašem svetu ni grdih reči in zlobnih ljudi, saj v vsem najdete nekaj lepega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.