Magazin > Bizarno
25 ogledov

Pred zaporom jo je rešilo oprsje

Novo oprsje, vredno 6.800 dolarjev. Žurnal24 main
Nekdanji japonski manekenki Sareni Kozakuri so velike prsi pomagale, da jo je sodišče oprostilo obtožb za uničevanje zasebne lastnine.

Z njimi pa ni očarala sodnika, temveč so ji služile kot dokaz.

Nasmejana Serena Kozakura po razveljavljeni obsodbi. © AFP

 
Serena Kozakura je bila leta 2007 obtožena, da je naredila luknjo v vrata njenega ljubimca in se tako splazila v hišo. Vzrok za to je bila ljubosumnost, saj je imel njen moški še eno ljubico. 38-letna Serena je že od vsega začetka trdila, da je luknjo v vratih naredil sam, vendar ji policisti niso verjeli. Serenini odvetniki so izpostavili dejstvo, da so njene prsi prevelike, da bi lahko splezala skozi manjšo luknjo v vratih. Nazadnje so izmerili premer luknje v vratih in nato še obseg njenih ogromnih prsi ter sodišču tako dokazali, da se s 110-centimerskim oprsjem nikakor ni mogla stlačiti skozi tisto luknjo. Sodnik se je strinjal z obrambo in odločil, da so Serenine prsi res prevelike za tak zločin in obsodbo tudi razveljavil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.