Magazin > Bizarno
7 ogledov

Preden jo je zaprosil, uprizoril lastno smrt

zaročni prstan Shutterstock
Rus Aleksej Bikov je svoje dekle zaprosil na prav grozljiv način.

Rus Aleksej Bikov je s pomočjo filmske ekipe uprizoril lastno smrt, da bi svojemu dekletu Ireni Kolokovi pokazal, kakšno bi bilo njeno življenje brez njega, nato pa jo je zaprosil za roko. Čudaški smisel za humor jima je očitno skupen, saj je Rusinja snubitev sprejela.

Aleksej je najel ekipo filmskih ustvarjalcev, vizažista in kaskaderja ter uprizoril prometno nesrečo. Ko se je na kraj dogodka pripeljalo njegovo dekle, je ves okrvavljen ležal na tleh. Seveda je v joku planila proti njemu, v tistem trenutku pa ji je Aleksej pred nos pomolil zaročni prstan. "Ko sem prispela na kraj nesreče, je bilo vse polno razbitin, dima, reševalci so tekali naokoli, izvedenec mi je povedal, da gre za smrtno nesrečo, in takoj sem bruhnila v jok," je bizarno snubitev opisala Irena in priznala, da bi zaročenca skoraj zares ubila, ko je spregledala, da gre za potegavščino.

 

 

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.