Magazin > Bizarno
30 ogledov

Prehitra vožnja samozadovoljevalca

(Foto: Istockphoto) Žurnal24 main
Avstralski policisti, ki so zaradi prehitre vožnje ustavili prebivalca mesta Darwin na severu Avstralije, so odkrili veliko več kot so pričakovali.

39-letni Brenton Erhardt je vozil veliko prehitro - 147 kilometrov na uro. In ne samo to. Ko ga je policija ustavila, je ugotovila, da se je med prehitro vožnjo, kot je zdaj priznal tudi na sodišču, samozadovoljeval. Zadevo je imel še vedno izven hlač in nabreklo.

Marihuana
Policisti pa v avtu niso odkrili samo njegovega erektiranega penisa, ampak tudi marihuano. V prtljažniku je bila že pripravljena za uporabo, na zadnjih sedežih pa je bila še v lončkih in je še rasla. Avto je bil tudi poln narkomanske “opreme”.

Brez dovoljenja in s puško
Tudi to še ni bilo vse. Brenton nima vozniškega dovoljenja. V avtu poleg tega ni imel samo nabitega penisa, ampak tudi nabito puško. Tudi zanjo nima dovoljenja. Kot pričakujejo, ga bo sodnik “trdo” kaznoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.