Magazin > Bizarno
22 ogledov

Prehitro vozila zaradi mobilnika

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Kimberly Messe iz Oregona je za svojo prehitro vožnjo obdolžila mobilni telefon, kar pa ni prepričalo policista, da je ne bi kaznoval.

Kimberly je med vožnjo veselo klepetala po telefonu in se peljala 140 km/h mimo policista, ki jo je poskušal ustaviti zaradi prehitre vožnje. Povrhu vsega se je vse skupaj odvijalo v bližini gradbišča, kjer je bila postavljena nova prometna signalizacija.

Policist Ryan Hockema se je podal za rdečim mustangom, ki je, namesto da bi zmanjšal hitrost, peljal kar 170 km/h. Voznica se je med drvenjem nevarno približevala nasproti vozečim se vozilom in prehajala z enega na drugi pas.

Policistu je razložila, da jo je svetloba, ki jo je oddajal telefon, motila, zaradi česar ni videla, kako hitro se pelje. Njena obrazložitev ni zadovoljila policista, ki jo je aretiral zaradi nevarne vožnje in ogrožanja drugih oseb v prometu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.