Magazin > Bizarno
19 ogledov

Preproge ne uniči niti avtomobil

1/2
Žurnal24 main
Pri podjetju, ki izdeluje in prodaja orientalske preproge v Ljubljani, so si izmislili malce nenavadno reklamiranje izdelkov.

Več kot pet tisoč avtomobilov bo zapeljalo čez orientalsko preprogo, vredno prav toliko evrov. Za deset dni jo je na cesto pred svoj začasni razstavni prostor položilo podjetje Orienthaus Reyhani, ki je preizkus pripravilo v sklopu proslavljanja petdesetletnice delovanja.

Demonstracija naj bi dokazala vzdržljivost preprog. “ Glede na pričakovano število vozil, ki bodo peljala čez preprogo, in njihovo težo, bo obremenitev podobna stotim letom normalne uporabe preproge ,” je izračunal Amin Reyhani iz omenjenega podjetja. “ Podobne preizkuse smo že opravljali v Avstriji, opažamo pa, da imate Slovenci večje spoštovanje do ročnega dela.” To se je izkazalo tudi tokrat, ko so prvi vozniki le stežka zapeljali nanjo.

V prodajalni preprog Abbasi pravijo, da se konkurence ne bojijo. “ Znižanj ne načrtujemo, saj nikoli nimamo razprodaj, ” je povedala sogovornica, cena njihove najdražje preproge pa je skrivnost.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.