Magazin > Bizarno
16 ogledov

Pri 92 še vedno v McDonaldsu

Američanka Sara Dappen se pri 92 letih še ne misli posloviti od službe v McDonaldsu.

Sara Dappen  | Avtor: Youtube Youtube

Če mislite, da je 65 let previsoka starost za službo, naj vam za navdih služi zaposlena v Iowi Sara Dappen, ki pri 92 letih verjetno ni samo najstarejša delavka v McDonaldsovi verigi, ampak na vsem svetu.

Pred časom je britanski časopis The Sun kot o najstarejšem zaposlenem poročal o moškem iz Severnega Walesa, ki je star 88 let, Dappenova pa ga prekaša kar za štiri leta. In kaj pravzaprav dela? Čisti mize in skrbi za urejenost restavracije, vendar pa se, kot poroča televizija KCCI, najraje pogovarja s strankami. "Zdi se mi bolj zanimivo hoditi tu naokrog, kot da se sprehajam gor in dol po ulici, poleg tega pa se izognem sedenju." 

Navdušena mcdonaldka v rdeči uniformi, ki je bila rojena leta 1920 v Iowi, je pri najbolj priljubljeni verigi s hitro prehrano začela delati pred petimi leti, Elizabeth Holmes, vodja podružnice v Iowi, v kateri je zaposlena, pa je dejala: "Mislim, da je to noro in da bo pri 110 še vedno delala pri nas."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.